Селін Діон анонсувала вихід колекції дитячого одягу

50-річна виконавиця культового хіта «The My Heart Will Go On» самостійно виховує трьох спадкоємців. Однак легендарна артистка так захопилася материнством, що вирішила спробувати нову сферу діяльності. Стало відомо, що Селін Діон планує презентувати власну колекцію одягу і взуття для дітей. До речі, сьогодні популярна артистка провела офіційне знайомство з майбутнім брендом під назвою «Célinununu», а також продемонструвала перший рекламний ролик, в якому особисто виконала головну роль.

За інформацією західних видань, в промо-відео Селін Діон постала в образі в’язня, одягнувши тематичний комбінезон, а також використовуючи наручники. При цьому зірка сцени відчайдушно чинила опір стереотипам, які символізували решітки на вікнах, а також металеві браслети, які щільно фіксували положення рук знаменитості. Також для зйомок використовували численні дитячі фотографії, якими прикрасили приміщення, в якому перебувала Селін Діон.

Цікаво, що слоганом бренду стала фраза: «Надихайте своїх дітей, щоб вони здобули свободу і індивідуальність, експериментуючи з одягом». Поки поп-виконавиця не розкриває всіх майбутніх новинок, а також не розповідає про конкретні аутфіти, взуття або аксесуари. Однак в минулому році багатодітна мати випустила власну колекцію жіночої біжутерії та сумок, яка користувалася широким успіхом. Нагадаємо, що виробництвом одягу та інших атрибутів також займається Вікторія Бекхем, Ріанна, Бейонсе, Брітні Спірс, Періс Хілтон, Кайлі та Кендалл Дженнер і Емілі Емілі Ратажковскі.

Джерело

Поділись


Новини партнерів