Українська співачка Настя Каменських похвалилася пишним бюстом

Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і дуже схудла, чим хизується на своїй сторінці в Instagram

Нещодавно знаменитість похвалилася успіхами, яких досягла за допомогою челенджа “#obіцяюза100днів”. Так, артистка виставила яскраве Селфі, засвітивши свої груди.

“Чергова мета з мого челенджу #obіцяюза100днів, який ми проводимо спільно з ob®, виконана. Цього разу напишу вам про #враження і що всі мрії здійсненні: я хотіла попрацювати з іноземними авторами – я цього досягла. Я познайомилася з крутими хлопцями з американських студій, на яких працювали Britney Spears, Backstreet Boys, Kenny West, JLo, Christina Aguilera. Мені запропонували попрацювати з ними – і ось неймовірний результат. Запальний трек, який я співаю на двох улюблених мовах. я з’їздила в Маямі і там презентувала цей хіт на світових каналах! “, – похвалилася Каменських.

Фоловери натомість почали обговорювати її груди: “Груди – двоєчка”, “Дуже красиві сиськи”, “Сісі, як і 10 років тому, в порядку”, “Дайте собі обіцянку за найближчі 5 років народити хоча б 2 дітей. Ви ставите перед собою свідомо легкі і здійсненні цілі. так нечесно. Ось з дітьми буде не так просто. Доведеться чимось пожертвувати. Слабо? “,” Цицьки просто бомба “.

Джерело

Поділись


Новини партнерів