Розлучення Ані Лорак: подруга чоловіка зірки розкрила подробиці

Чоловік співачки Ані Лорак, бізнесмен Мурат Налчаджиоглу нині в депресії. До такого висновку прийшли його підписники в соцмережі, оцінивши декілька характерних постів після чуток про розлучення із артисткою. Інформація про розставання так і залишається непідтвердженою, проте кохання між співачкою та чоловіком досі існує.

Такою думкою у розмові з порталом “Собеседник” поділилася київська подруга Мурата Налчаджиоглу Кароліна Коледа, яка вказала на справжні почуття між подружжям.

“Раніше у нас була спільна компанія, ми часто відпочивали разом. Він (чоловік Ані Лорак. — Ред.) завжди намагався підтримувати своїх друзів у важких ситуаціях, і я не помічала за ним якийсь негатив. Десять років тому він приїхав в Україну із Туреччини, для нього усе тут було нове. Він не знав російської мови, навчався ресторанному бізнесу. Його у всьому підтримувала Ані Лорак. І ця підтримка була швидше моральна, ніж фінансова”, — пояснила дівчина плітки про те, що Налчаджиоглу нібито побудував свій бізнес у Києві за рахунок відомої дружини.

“Так, його завжди оточували чутки й плітки щодо інших жінок, але він це ніколи не коментував. Думаю, саме ці пересуди і заважають його сімейному життю. Мені здається, що кохання між Ані Лорак і Муратом існує й досі. Справжні почуття не можуть померти за день, за два, за місяць”, — додала вона про “розлучення”.

При цьому киянка зазначила, що востаннє бачила подружжя разом у березні 2018 року.

“Це було в Москві на афтерпаті Ані Лорак, присвяченому прем’єрі її нового шоу “Діва”. Тоді у них було все чудово”, — згадала вона.

Що ж стосується скандального відео, на якому чоловіка Лорак нібито піймали на зраді, подруга сумнівається у його правдивості.

“Щодо Яни Бєляєвої (дівчина на відео. — Ред.) Можу сказати тільки те, що вони знайомі через їх спільного друга. Не розумію, чому їм приписують стосунки”, — пояснила вона.

При цьому киянка впевнена, що зірковій парі вдасться зберегти відносини.

Нагадаємо, що чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу в липні 2018 року зняли в одному з київських караоке-клубів, де він прводив побачення із темноволосою молодою красунею Яною Бєляєвою. У той час Лорак була за кордоном.

Джерело

Поділись


Новини партнерів