Розі Хантінгтон-Уайтлі та Джейсон Стетхем вирішили відкласти весілля

31-річна модель Розі Хантінгтон-Уайтлі вже більше восьми років зустрічається з 51-річним голлівудським актором Джейсоном Стетхемом. За цей час у пари, яка так і не узаконила свої стосунки, народилася дитина – в 2017 році на світ з’явився їхній син Джек. Однак навіть ця подія не дала приводу піти до вівтаря. Як заявила зірка, весілля не є для них обох першочерговим завданням.

“Думаю, час прийде. Ми дуже довго були зосереджені на своїй роботі, а потім народився Джек. Звичайно, ми говоримо про це і чекаємо, коли прийде цей час. Але весілля не є для нас пріоритетом. Ми і так щасливі”,

– сказала вона.

Модель натякнула, що найближчим часом весілля все ж, мабуть, не відбудеться.

“Я думаю, буде весело, коли дитина трохи підросте і зможе взяти участь у весіллі”,

– додала Розі.

А адже ще недавно ЗМІ писали, що пара запланувала торжество на 31 грудня. Судячи з усього, Новий рік Розі і Джейсон зустрінуть як і раніше в статусі цивільного подружжя. Але нікого з них це не бентежить. Модель вкрай тепло відгукується про свого бойфренда і зазначає, що їй з ним неймовірно пощастило:

“Він дуже радий вставати о п’ятій ранку і виконувати всі свої батьківські обов’язки, завдяки чому я можу поспати зайву годину. Він дуже турботливий і чудовий батько. Мені дуже пощастило, він прекрасний партнер”,- розповіла вона.

 

Поділись


Новини партнерів