Суддя популярного шоу ”Танці з зірками” поділилася сумним досвідом

Українська балерина, суддя телешоу “Танців з зірками” Катерина Кухар розповіла, як ставиться до учасників проекту, які отримали травми і поділилася власним гірким досвідом, що стався з нею під час напружених гастролей.

Так, артистка відзначила, що ніякої поблажливості до травмованих учасників “Танців” у неї немає, і на поблажки їм сподіватися не доводиться. Більш того, їй і самій доводилося виступати перед публікою, почуваючи себе дуже погано. Про це Кухар розповіла в інтерв’ю виданню “Комсомольская правда”.

Балерина зазначила, що один з найбільш складних її виступів був під час гастроей в Латинській Америці. Тоді їй довелося виступати з високою температурою через серйозне отруєння.

“Я отруїлася, у мене – температура під 40, але довелося подолати себе і відпрацювати так, щоб зал був задоволений. Глядача не цікавить твій стан. Він хоче отримати емоції, які очікує. Не можна сказати публіці: “Сьогодні я не можу, приходьте завтра, тоді станцюю вам добре, якщо буду відчувати себе краще”, – зазначила Кухар і додала, що для танцюриста будь-яка зупинка – подібна смерті в кар’єрі, тому при будь-яких обставинах необхідно рухатися далі.

Переглянути цей допис в Instagram

Это был ЭКВАТОР-седьмой эфир #танціззірками @tanci1plus1 на @1plus1_ua #✨ Вечер ЛЕГЕНД….😌 Я очень люблю различные легенды и мифы, и одной из них вкратце хочу поделиться с вами……. Именно благодаря этой легенде и появилось всем известная фраза: «Найти свою половинку». #💔 Это легенда об Андрогинах – мифических существах, которые когда-то обладали двумя парами рук и ног, двумя лицами на одной голове и несколькими полами одновременно. Они были настолько могущественными и самодостаточными, что громовержец Зевс расколол их молнией на две половины – мужскую и женскую, бросив на землю. И с тех пор эти половины одного существа скитаются в поисках друг- друга и нет им покоя….. #андрогін #androgyne #androgyne_childrenofthenight #андрогин_детиночи #андрогiн_дiтиночі

Допис, поширений EkaterinaKukhar Катерина Кухар (@ekaterinakukhar_official)

 

Джерело

Поділись


Новини партнерів