Як одруження Джастіна Бібера похитнуло психіку Селени Гомес

PARK CITY, UT - JANUARY 25: Actress and singer Selena Gomez is photographed at the Sundance Film Festival 2014 for Self Assignment on January 25, 2014 in Park City, Utah. (Photo by Jeff Vespa/Contour by Getty Images)

По всій видимості, інформація про те, що заручини 24-річного Джастіна Бібера і 21-річної Хейлі Болдуін ніяк не зачіпають 26-річну Селену Гомес, виявилася неправдою. За новою інформацією інсайдера, слова якого цитує видання People, справжньою причиною недавнього емоційного зриву Селени якраз стали чутки про те, що її колишній бойфренд одружився і тепер офіційно представляє Хейлі на публіці як свою дружину.

“Селена – крихка і ніжний квітка, тому заручини Джастіна і його швидкий шлюб з моделлю сильно по ній вдарили. Селена і Джастін були у відносинах багато років і почали зустрічатися ще в дитинстві. Джастін був її першою великою любов’ю, і, звичайно, вона ще не остаточно його забула”,- стверджує інсайдер.

За словами аноніма, саме галас в пресі, пов’язаний з можливим весіллям Бібера і Болдуін, остаточно довів Селену. Намагаючись абстрагуватися від цих неприємних для неї новин, співачка на час відмовилася від соцмереж, проте, судячи з усього, це не сильно їй допомогло, – в результаті Селена потрапила в психіатричну лікарню.

Поділись


Новини партнерів