Вагітна Марго Роббі на зйомках нового фільму Квентіна Тарантіно

У картині Тарантіно Марго Роббі грає відому актрису Шерон Тейт, дружину Романа Поланскі, яка загинула в 1969 році від рук членів секти Чарльза Менсона, перебуваючи на дев’ятому місяці вагітності. Про самого Менсона, історію його становлення і звірячих вбивств і буде розказано у фільмі “Одного разу в Голлівуді”. Головним героєм стане колишня зірка вестернів Рік Далтон і його напарник і дублер Кліфф Бут – їх у фільмі Тарантіно грають Леонардо Ді Капріо і Бред Пітт. За сюжетом картини Рік і Кліфф намагаються пробитися в Голлівуді періоду 60-х років, але вбивство Тейт змінює стан речей в шоу-бізнесі взагалі і їх ситуацію зокрема.

До речі, кандидатуру Марго Роббі на роль Шерон Тейт сам Тарантіно розглядав, ще коли починав писати сценарій до свого дев’ятого фільму. Незважаючи на це, в західних ЗМІ довгий час ходили чутки про те, що на цю роль претендує інша відома голлівудська актриса – Дженніфер Лоуренс. Але цю інформацію влітку 2017-го спростувала сестра Тейт, причому привела певні аргументи за Марго і проти Дженніфер:

“Нічого не маю проти Дженніфер, але вона недостатньо красива, щоб виконувати цю роль. Я б вибрала Марго: то, як вона несе себе, як виглядає, дуже нагадує Шерон.”

Поділись


Новини партнерів