Колишній чоловік Ані Лорак підтримав її рішення розлучитися з Налчаджиоглу

Колишній чоловік співачки Ані Лорак, український продюсер Юрій Фальоса висловився про її розлучення з нинішнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу, зазначивши, що підтримує співачку.

При цьому Фалеса уточнив, що дуже стурбований тим, що зараз відбувається в житті Кароліни, і спочатку навіть не повірив у те, що все настільки серйозно. Про це він розповів в інтерв’ю виданню “Собеседник”.

“Я не думав, що це у них настільки серйозно. Все це дуже неприємно. Але, якщо вона вже так вирішила, значить, вирішила. Жити далі з людиною, яка зраджує, неможливо. Їй зраджувати не можна, тому що вона – Ані Лорак! І я це говорю не через гучне ім’я, а тому, що знайти крутішу дівчину неможливо. Зрадив відкрито – ось і отримай скандал”, – прокоментував Фальоса конфлікт у родині його екс-дружини, додавши, що Мурат міг почати їй зраджувати через стрімкий розвиток кар’єри артистки.

Також він зазначив, що, незважаючи на те, що зараз колишнє подружжя не спілкується, Юрій готовий підтримати екс-кохану, оскільки вже давно не бачить у ній жінку, а сприймає її як дитину.

“Бути чоловіком артистки – це значить жити виключно заради кар’єри іншої людини. Це неправильно. А саму Кароліну я все одно готовий підтримати в скрутну хвилину. Я зараз до неї вже більше як до дитини ставлюся, я не бачу в ній жінку”, – підсумував продюсер.

Джерело

Поділись


Новини партнерів