Анна Сєдокова розлютила фанів відвертим знімком, на якому вона зображена з іншим чоловіком

Епатажна українська співачка, екс-солістка “ВІА Гри” Анна Сєдокова, яка раніше стала героїнею гучного скандалу з колишнім чоловіком, засвітила вульгарне фото з черговим чоловіком.

Фанати співачки розкритикували її за такий відвертий знімок, на якому напівгола Анна цілується із молодиком зі спортивною фігурою. Спокусливе фото опубліковано в Instagram-акаунті екс-“ВІА Гри”.

Незважаючи на те, що гарячий кадр виявився фрагментом із нового кліпу Анни, багато прихильників дорікнули її у тому, що після розставання із останнім зі своїх коханих, артистка просто “зациклилася на сексі”. Також хейтери порадили Сєдоковій знятися в порно, оскільки вона і так занадто відкрито демонструє свою сексуальність.

“Седокова взагалі на сексі зациклилася! Невже не можна без цієї порнухи народ здивувати?” – обурилися фоловери, додавши, що Анні пора знятися у фільмі для дорослих.

Також багатьох зацікавив чоловік, який пристрасно обіймає Сєдокову на фото. Ним виявився російський актор Іван Алексєєв, який також знявся у її кліпі.

Джерело

Поділись


Новини партнерів