Оксана Марченко несподівано покинула проект “Танці з зірками”: в чому причина?

Телеведуча Оксана Марченко оголосила про вихід з шоу “Танці з зірками” за три дні до восьмого ефіру. Вона зламала два ребра під час репетицій і більше не може танцювати.

“Є лише одна обставина, яка змушує мене зробити цей крок. Під час підготовки до прямих ефірів, на репетиції, я зламала 2 ребра. Це був дуже гострий біль, але я подумала, що сильно потягнула зв’язки або м’язи, пила знеболююче і, зціпивши зуби, продовжувала репетирувати. Часом біль був нестерпним, я йшла в роздягальню, плакала, щоб ніхто не бачив, робила собі ще більш сильні знеболювальні ін’єкції і знову репетирувала, – написала Марченко в Фейсбуці.

Марченко зізналася, що перед ефірами пила болезаспокійливі і тільки завдяки їм могла танцювати.

– “Сьогодні мені не боляче, але через те, що програма ускладнюється, лікарі побоюються рецедиву, адже тканини в місцях переломів ще досить слабкі. А я не можу і не хочу працювати упівсили”, – підкреслила телеведуча.

Щоб шанувальники шоу не засумнівалися в справжній причині виходу телеведучої, вона прикріпила до посту МРТ грудної клітини та висновок лікаря.

Марченко також подякувала творцям і шанувальникам шоу, а також своєму партнеру Дмитру Чапліну.

– “Я дякую тобі за кожен день з нашого світу Танців. Ти показав мені, що танець – це більше ніж рух, танець – це те, що ніколи не закінчується! Значить, продовжуємо танцювати:) Ще мені шкода, що я не можу повністю виконати мрію одного з суддів і “вивернути себе навиворіт”. Зробити це дуже складно, але те, що дозволяє МРТ, я можу показати. Звичайно, з більшою радістю я показала б свою душу, в якій живе Любов, але таких знімків, на жаль, у мене немає”, – написала телеведуча.

Ще перед сьомим ефіром Марченко в соцмережах писала, що змащує синці знеболюючими і продовжує танцювати, незважаючи на біль. Але тоді ніхто й подумати не міг, що все настільки серйозно.

Марченко жодного разу не була в зоні ризику, не зважаючи на низькі оцінки
За всі сім ефірів Марченко і Чаплін займали останні місця в турнірній таблиці, але жодного разу не опинялися в зоні ризику. Пару рятували глядачі своїм голосуванням.

Джерело

Поділись


Новини партнерів