Злата Огнєвіч зізналась, коли планує народити первістка

Популярна українська співачка розповіла, чому не поспішає ділитись своїм особистим життям та коли вона готова стати мамою.

Красуня вважає, що стосунки потрібно берегти від сторонніх очей – принаймні, поки все не стане серйозно.

“Я не хочу ділитись особистим життям до того часу, поки це не стане серйозним – шлюб, діти, сім’я. Не хотілося б зніматись на обкладинках журналів: на мій погляд, це те, що потрібно берегти. Можливо, в мене зміниться до цього ставлення, може, чоловік змінить”, – розповіла Злата Огнєвіч.

Артистка також зізналась, що в її житті був чоловік, який змусив робити вибір – або він, або сцена.

“Один хлопець, із яким я зустрічалась, поставив мені ультиматум, заявивши: “Або я, або сцена”. Я взагалі про таке читала тільки в інтерв’ю інших співачок, а потім зіштовхнулася із цим сама. Він мені так і сказав, що буде ревнувати до шанувальників, до того, що я пізно повертаюсь, постійно в роз’їздах, на гастролях. А йому потрібна жінка, яка буде готувати на кухні борщі, – поділилась Злата Огнєвіч в ефірі “Ранку з Україною” (канал Україна). – Після цього я сказала, що не створена для борщів, я створена для кохання і сцени. І якщо ти, мій любий хлопче, цього не зрозумів і не оцінив, то “до побачення”. Сцену я не покину – це рівносильно тому, щоб убити мене”.

Водночас, Злата додала, що готувати вона вміє і борщ, і лазанью, і піцу.

Але коли планує стати мамою, Огнєвіч поки що не зізнається: “Я не загадую, коли це станеться. Ось Джанет Джексон, наприклад, у 50 років народила. Я так дивлюсь, що теж могла б у 50 стати мамою. Всьому свій час”.

Джерело

Поділись


Новини партнерів