Кейт Хадсон влаштувала вечірку в честь майбутнього народження доньки

Зовсім скоро 39-річна актриса і зірка фільму “Як позбутися хлопця за 10 днів” Кейт Хадсон втретє стане матір’ю. В очікуванні цієї радісної події Кейт веде активний спосіб життя і не забуває дотримуватись традицій. Наприклад, про святкування baby shower – невеликої вечірки, яку на Заході зазвичай влаштовують напередодні народження малюка.

На свій baby shower актриса покликала близьких подруг, в числі яких були екс-дружина актора Тобі Магуайр Дженніфер Мейер і актриса Сара Фостер. Саме святкування влаштували на задньому дворі будинку актриси в Каліфорнії, який з такої нагоди прикрасили білими і рожевими квітами.

“Я вдячна цим красуням, які влаштували найкраще свято для моєї малої”, – прокоментувала знімок з Baby Shower сама актриса в особистому блозі.

Нагадаємо, про вагітність актриси вперше стало відомо в квітні цього року від самої Кейт. Тоді ж Хадсон повідомила стать дитини і зізналася, що перший триместр в цей раз проходив для неї досить важко. Кейт вже виховує двох синів: 14-річного Райдера від відносин з музикантом Крісом Робінсоном і 6-річного Бінгема від фронтмена групи Muse Меттью Белламі. Для неї ця дитина стане третьою, а ось для нинішнього нареченого актриси Денні Фудзікави – першою.

Поділись


Новини партнерів