Леді Гага розповіла про роботу над фільмом “Зірка народилася”

У понеділок увечері в Лос-Анджелесі відбулася прем’єра фільму “Зірка народилася” (A Star Is Born), який став дебютною режисерською роботою Бредлі Купера. 32-річна Леді Гага, яка зіграла у мюзиклі головну роль, пройшлася по червоній килимовій доріжці в розкішній сріблястій сукні з довгим шлейфом від Givenchy Haute Couture і прикувала до себе всі погляди.

Після прем’єри і фотосесії зірка встигла дати невеличке інтерв’ю виданню People, в якому розповіла, як однокласники знущалися з неї в старшій школі. Однак саме ці цькування, з якими вона зіткнулася в дитинстві і юності, допомогли їй краще зрозуміти образ свого персонажу.

“Що ж, різниця між мною і Еллі в тому, що я робила все можливе, щоб стати співачкою і композитором, була готова діяти. Я тягала свою клавіатуру по Нью-Йорку і стукала в усі двері. Я дійсно вірила в себе. Еллі не така. Вона зовсім не вірить в себе. Вона буквально змучена музичною індустрією”,- сказала артистка.

Сюжет мюзиклу побудований навколо талановитої, але невпевненої в собі співачки Еллі, яка мріє про музичну кар’єру.

“Мені потрібно було повернутися в дитинство, в мої шкільні роки, коли наді мною знущалися і сміялися за мої мрії. Я думаю, що змогла зіграти цю роль завдяки підтримці Бредлі Купера. Він такий неймовірний режисер і актор. Я просто дуже вдячна йому”,
– додала вона.

Бредлі Купер, в свою чергу, теж залишився задоволений роботою з Леді Гагою і відгукнувся про неї з усією теплотою.

“Я знайшов друга на все життя. Настільки ж великого, як цей фільм. Упевнений, що ця дружба триватиме вічно, вона неймовірна людина. Мені дуже пощастило з нею працювати”,- сказав Бредлі.

Леді Гага зізналася, що під час зйомок переживала важкий період – її подруга померла від раку.

“Все це змінило мене. Але я спостерігала за тим, як Бредлі феноменально працює, а потім бачила, як він вірить в мене. Це дало мені сили, щоб повірити в себе. Я вдячна йому за цей досвід”,- розповіла співачка.

Поділись


Новини партнерів