Дженніфер Лопес відвідала вечір легенд спорту разом з Алексом Родрігесом

Всього через день після свого грандіозного концерту в Лас-Вегасі 49-річна Дженніфер Лопес з’явилася ще на одному заході – вчора зі своїм 43-річним коханим Алексом Родрігесом співачка відвідала 33-ю щорічну вечерю легенд спорту в Нью-Йорку.

Для свого нового виходу в світ зірка вибрала total white look (а співачка, будучи власницею стрункої і підтягнутої фігури, легко може собі дозволити світлі наряди). Вона одягла блискучу водолазку і довгу спідницю, зшиту по фігурі, від Sally LaPointe і босоніжки з ремінцями їм в тон.

Доповнила свій образ Джей Ло маленьким клатчем з квітами і кільцями з дорогоцінними каменями значного розміру. Своє чарівне волосся вона на цей раз розпустила і, зробивши невеликі хвилі, вклала набік.

На червоній доріжці пара позувала разом з колишнім футболістом Марком Буоніконті (вечір був організований з метою зібрати гроші в благодійний фонд його імені), який був паралізований, отримавши травму під час гри.

“Захищайте тих, хто не може цього зробити сам! Я пишаюся тим, що підтримую фонд Буоніконті, який робить все, щоб знайти способи лікування паралічу”,- написала співачка у Instagram.

Поділись


Новини партнерів