Струнка і щаслива: Мерая Кері на прогулянці з молодим бойфрендом в Лос-Анджелесі

Мерая Кері, яка помітно покращала останнім часом, продовжує радувати шанувальників своїми яскравими появами на публіці. Не встигли ми забути ультракоротку сукню, в якій 48-річна поп-діва днями з’явилася на концерті iHeartRadio, як зірка знайшла новий привід продемонструвати свою фігуру.

Минулого вечора папараці в черговий раз сфотографували Мераю і її 35-річного бойфренда Браяна Танаку в Західному Голлівуді. Закохані потрапили в об’єктиви репортерів на виході з ресторану в Лос-Анджелесі, де у них, судячи з усього, була романтична вечеря.

Співачка була одягнена в облягаючі чорні легінси і шкіряну куртку в тон, а ботильйони на високій платформі, які доповнювали її образ, візуально робили ноги співачки ще довшими і стрункішими. Зірка міцно тримала коханого за руку, посміхалася і здавалася абсолютно щасливою.

Нагадаємо, що поп-діва і танцюрист почали зустрічатися в грудні 2016 року. Саме з того моменту і почалося неймовірне перетворення Кері. Співачка зробила операцію зі зменшення шлунку, завдяки якій схудла на 22 кілограми (і, по всій видимості, не збирається зупинятися на досягнутому!). Молодий бойфренд також допоміг зірці впоратися з біполярним розладом. Цей діагноз їй поставили в далекому 2001 році. Співачка зізналася, що позбулася хвороби не тільки завдяки лікарям і лікам, а й тому, що “оточила себе позитивними людьми”. Танака якраз і став одним з таких рятівників.

Поділись


Новини партнерів