Брітні Спірс погодилася збільшити аліменти Кевіну Федерлайну

LOS ANGELES, CA - AUGUST 16: Singer Britney Spears poses in the press room during the Teen Choice Awards 2015 at the USC Galen Center on August 16, 2015 in Los Angeles, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Поки весь світ активно обговорює подробиці розлучення 43-річної Анджеліни Джолі і 54-річного Бреда Пітта, в житті 36-річної Брітні Спірс теж розгортаються неабиякі судові баталії. Поп-виконавиця та її колишній чоловік, 40-річний Кевін Федерлайн, продовжують розбиратися з аліментами на загальних синів.

Днями виданню The Blast стали відомі нові подробиці цієї судової справи. Як виявилося, нещодавно Брітні пішла на мирову і погодилася збільшити щомісячну допомогу Кевіна на утримання дітей на “тисячі доларів”. Точна сума, яку Спірс збирається виплачувати колишньому чоловікові, не розголошується.

За словами інсайдерів, у новій угоді між Спірс і Федерлайном є ще багато змін, які поки тримаються в таємниці. Представники поп-співачки і танцюриста поки ніяк не коментують нові подробиці справи з опіки над їхніми дітьми: 13-річним Шоном Престоном і 12-річним Джейденом Джеймсом.

До речі, раніше Спірс відмовлялася збільшувати суму аліментів колишньому чоловікові, так як підозрювала, що ці гроші йдуть на утримання не тільки їх спільних синів, але і чотирьох дітей Федерлайна від інших шлюбів. Цікаво, що ж підштовхнуло Брітні змінити своє рішення і піти на умови екс-чоловіка?

Нагадаємо, Брітні Спірс і Кевін Федерлайн розлучилися в 2007 році. Роком пізніше у зірки стався нервовий зрив, через який вона була визнана недієздатною. З того моменту батько зірки на невизначений термін був призначений її опікуном. Він же до недавнього часу розпоряджався її фінансами. Суд також визначив, що двоє синів поп-діви будуть проживати разом з Федерлайном.

Відомо, що в минулому році екс-чоловік зірки отримував від неї 20 тисяч доларів на рік на утримання дітей. У серпні суд зобов’язав Спірс виплатити Федерлайну ще 110 тисяч доларів, які повинні були піти на “юридичні витрати і податки, а також на оплату винагороди для адвокатів з фірми Benchmark Resolution Group”. Залишається тільки здогадуватися, на яку саме суму (і чому!) Брітні погодилася збільшити аліменти Кевіну в цей раз!

Поділись


Новини партнерів