Єва Мендес і Раян Гослінг вийшли на прогулянку з доньками в Лос-Анджелесі

Раян Гослінг і Єва Мендес – знову в Лос-Анджелесі: актор недавно повернувся з кінофестивалю в Торонто, де представляв картину “Людина на Місяці”, а актриса – з Нью-Йорка, де рекламувала свою нову колекцію одягу в рамках Тижня моди. Традиційно вільний від роботи час пара проводить в колі сім’ї. Так, вчора Єва і Раян були помічені папараці разом з доньками – 4-річною Есмеральдою і 2-річною Амаду – спочатку у продуктовому магазині, а потім на дитячому майданчику.

Відомо, що Єва і Раян не довіряють няням і самі піклуються про своїх дітей.

“Тільки здається, що в моєму житті все збалансовано. Насправді, це не так. Коли виховуєш дитину самостійно, без нянь, дуже важлива підтримка. І вона у мене є – нам допомагає моя сім’я і родина Раяна. І це просто безцінно”, – розповідала Мендес в недавньому інтерв’ю.

Однак, запевняє актриса, кожного разу їй дуже важко розлучатися з дітьми. Тому про повернення в акторську професію вона поки не думає:

“Я настільки одержима своїми дітьми, що не хочу кидати їх. Вони ж такі маленькі! Вони все ще ходять в сліпах і підгузниках. Ну, одна з них точно ходить! Вони просто немовлята, якими і повинні бути.”

Поділись


Новини партнерів