Кейт Хадсон розповіла, чому ще не вибрала ім’я для третьої дитини і що найважче в вагітності

Кейт Хадсон знаходиться на фінішній прямій в очікуванні своєї третьої дитини. Але навіть наростаюча на останніх тижнях напруга – для неї не привід відмовлятися від зйомок і публічних виходів у світ. Вчора Кейт разом з мамою Голді Хоун відвідала студію телешоу Еллен Дедженерес і поговорила про майбутню подію – народження малюка.

“Він може з’явитися в будь-яку хвилину”, – з порога попередили Еллен гості, на що та жартівливо відповіла, що у неї все готово для прийняття пологів. З гумором, в кращих традиціях героїнь своїх фільмів, Кейт і Голді обговорили народження малюка у всіх деталях. Як відомо, Кейт і її наречений Денні Фудзікава вже дізналися стать дитини – вони чекають дівчинку. Правда, ім’я для неї батьки ще не придумали.

“У нас є кілька ідей. Але ми вирішили, що буде правильно визначитися, коли побачимо дитину.”

Для Кейт це буде третя дитина, вона вже виховує 14-річного Райдера від рок-музиканта Кріса Робінсона і 6-річного Бінгема від фронтмена групи Muse Меттью Белламі.

Згадуючи про свої попередні вагітності, Кейт розповіла, що дається їй в цей період найважче.

“Відсутність нормального сну, сексу … і труднощі з довгими прогулянками.”

Згадуючи свої попередні пологи, Кейт розповіла цікаву історію:

“Мама подзвонила мені, коли я народжувала і сказала: “Я планую зробити масаж і поплавати в басейні. Як довго ти будеш народжувати?” Я відповіла: “Мам, я не знаю!”, А потім запитала у своєї медсестри: “Я ще довго буду народжувати? Мама хоче встигнути поплавати”.

За словами Кейт, вона була готова до того, що на УЗД знову побачить хлопчика, і була не проти цього, проте рада, що все вийшло інакше. Для Холден Хоун ця дитина буде шостим онуком.

“Коли Кейт минулого разу була вагітна, я була впевнена, що вона чекає на дівчинку, і зв’язала ковдрочку рожевого кольору. А потім я побачила його маленький “прічіндал” і подумала: “О боже, що я наробила”,

– розповіла Голді на шоу.

Поділись


Новини партнерів