Вікторія Бекхем розповіла про свій успіх: “Я не користувалася популярністю в школі, але вірила в себе”

NEW YORK, NY - OCTOBER 12: Victoria Beckham attends Vogue's Forces of Fashion Conference at Milk Studios on October 12, 2017 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Це зараз 44-річна Вікторія Бекхем – успішний дизайнер зі світовим ім’ям. Однак, як зізнається зірка, того, щоб про неї стали говорити і почали поважати, вона домагалася роками – в школі, вона популярністю не користувалася.

“Мені довелося дуже багато чому навчитися на роботі. Дуже важливо приймати себе таким, який ти є. Я завжди це говорила, навіть ще за часів Spice Girls, коли я була дуже молода і недосвідчена. Потрібно завжди продовжувати йти вперед і вірити в себе.

Я ніколи не була популярною дівчинкою в школі, і мені було нелегко. Не варто здаватися, якщо тобі кажуть “ні”. Потрібно просто старанно працювати і оточити себе вірними людьми”,

– зізналася Бекхем в інтерв’ю журналу Glamour.

Нагадаємо, днями на Тижні моди в Лондоні з тріумфом пройшов показ нової колекції Вікторії Бекхем, головними гостями (і підтримкою!) якого стали її чоловік Девід Бекхем і їхні діти, Бруклін, Ромео, Круз і Харпер. В цей же день Вікторія зібрала друзів і близьких на дні народження свого бренду, якому в цьому році виповнилося десять років. Привітати її прийшли багато зірок, в числі яких були як популярні моделі, так і редактори модних глянцевих видань.

Поділись


Новини партнерів