Вагітна Кейт Хадсон підтримала сина на футбольному матчі в Лос-Анджелесі

Все менше часу залишається до зустрічі Кейт Хадсон з її першою донькою: актриса, за даними зарубіжних ЗМІ, повинна була народити в серпні, але, мабуть, з підрахунками сталася помилка. Днями Кейт разом з нареченим Денні Фудзікавою і старшим сином, 14-річним Райдером, була помічена в числі уболівальників на футбольній грі команди її молодшого сина, 6-річного Бінгхема.

Як повідомляли раніше інсайдери Us Weekly, Кейт взяла відпустку на все літо до пологів:

Кейт і Денні шалено закохані. Її родина любить його, і всі щасливі, що Кейт зустріла його. Зараз вони на канікулах до самого кінця літа. У Кейт не заплановано ніяких заходів. Її графік порожній.

Нагадаємо, Кейт Хадсон і Денні Фудзікава зустрічаються з минулого року. Про те, що у них народиться спільна дитина, пара оголосила в квітні. Відомо, що актриса чекає на дівчинку. Для Кейт це вже третя вагітність: від першого шлюбу з рок-музикантом Крісом Робінсоном у неї є 14-річний син Райдер, а від стосунків з фронтменом групи Muse Меттью Белламі підростає 6-річний син Бінгем. Для Фудзікави майбутня донька стане його першою дитиною.

Поділись


Новини партнерів