Єва Лонгорія відвезла тримісячного сина до Австралії

Нещодавно 43-річна Єва Лонгорія, яка майже три місяці тому вперше стала мамою, вийшла з декретної відпустки і тепер всюди бере з собою сина Сантьяго. Днями вони вирушили до Австралії на зйомки нового фільму “Даша-мандрівниця” (Dora the Explorer). Незважаючи на щільний робочий графік, знайшла зоряна мама час і на те, щоб познайомитися з місцевими пам’ятками. І в першу чергу актриса разом з малюком вирішила відправитися в заповідник “Каррамбін Уайлдлайф”.

Там Єва познайомила тримісячного Сантьяго з коалами, кенгуру і іншими мешканцями зоологічного саду.

“Я так хотіла побачити коал, але по факту отримала від цієї екскурсії набагато більше! Спасибі працівникам заповідника за те, що познайомили з тваринами, розповіли про їхню долю і про те, яку велику роботу проводять в цьому реабілітаційному центрі для братів наших менших”,- написала Єва в своєму Instagram.

На своїй особистій сторінці Лонгорія також виклала цілу серію фотографій, зроблених під час екскурсії по зоосаду. Особливо зворушливими вийшли знімки, на яких молода мама позує з Сантьяго. Під час відвідування заповідника малюк зовсім не вередував, сидів в слінгу і з цікавістю спостерігав за коал і кенгуру.

Для відвідування заповідника актриса одяглася в спортивному стилі: на ній були чорні легінси, бірюзова толстовка, чорна бейсболка і сонцезахисні окуляри. При цьому на обличчі Єви практично не було макіяжу. Втім, в звичайному житті вона від нього відмовляється не так вже й рідко.

Знімки в Instagram розчулили фоловерів зірки. Вони також відзначили, що Єва відмінно виглядає після народження малюка:

“Єва, ваша усмішка прекрасна!”

“Ти виглядаєш такою щасливою поряд зі своїм малюком”,

“Приголомшливі фотографії!”

– прокоментували вони нові кадри зірки.

Поділись


Новини партнерів