Річард Гір і Алехандра Сільва оголосили, що чекають дитину

Чутки про те, що 69-річний Річард Гір і його дружина, 35-річна Алехандра Сільва, чекають поповнення в родині, з’явилися на початку вересня. Вчора, 16 вересня, дружина актора виклала в Instagram спільне фото з чоловіком і Далай-ламою XIV і підтвердила, що чекає дитину.

“Дуже особливий момент, всього кілька хвилин тому. Отримуємо благословення для нашого дорогоцінного майбутнього. Ми не могли оголосити про це перш, ніж поділилися цією новиною c його святістю Далай-Ламою”,- написала іспанська бізнесвумен.

Річард Гір сповідує буддизм, неодноразово зустрічався з його духовним лідером і став через це навіть персоною нон-грата в Китаї.

Нагадаємо, це буде перша спільна дитина для Гіра і Алехандри. У зірки фільму “Красуня” є 17-річний син Гомер від шлюбу з актрисою Кері Лоуелл. У Алехандри – п’ятирічний син Альберт від попередніх стосунків.

Гір і Сільва були знайомі більше десяти років, перш ніж почали зустрічатися в 2014 році. У квітні джерело, близьке до пари, розповіло виданню People, що вони одружилися і “надзвичайно щасливі”.

“Їм дуже комфортно один з одним, вони весело проводять час разом і з нетерпінням чекають появи на світ своєї майбутньої дитини,”- розповів інсайдер.

Поділись


Новини партнерів