Пенелопа Крус і Хав’єр Бардем на спеціальному показі фільму “Ескобар” в Лос-Анджелесі

WEST HOLLYWOOD, CA - SEPTEMBER 16: Penelope Cruz attends Universal Pictures Home Entertainment Content Group's 'Loving Pablo' Special Screening at The London West Hollywood on September 16, 2018 in West Hollywood, California. (Photo by Jerod Harris/Getty Images)

Минулого вечора одна з найяскравіших і красивих зіркових пар, 44-річна Пенелопа Крус і 49-річний Хав’єр Бардем, в черговий раз порадували публіку своїм виходом у світ – подружжя відвідало спеціальний показ картини “Ескобар” (Loving Pablo), в якій вони зіграли головні ролі, в Західному Голлівуді. І знову відірвати погляд від іспанської актриси було практично неможливо!

З’явившись на килимовій доріжці в довгій смарагдовій сукні на одне плече і з невеликим розрізом на нозі, Крус, безумовно, стала головною зіркою вечора – ця актриса знає, як підкреслити свою яскраву зовнішність і прекрасну фігуру. Її великі золоті сережки прекрасно гармоніювали з блискучими босоніжками – все, як завжди, підібрано так ретельно, що причепитися практично і ні до чого.

Своє розкішне волосся Пенелопа зачесала набік і накрутила в крупні локони, які витончено спадали на її плечі. Макіяж був стриманий і виконаний в бежево-коричневих тонах, весь акцент, як зазвичай, на очі (дійсно дуже вже гарні, щоб їх не підкреслити). Мінімум аксесуарів, ніяких зайвих деталей – в цьому вся Пенелопа.

Що до її чоловіка, то він в класичному костюмі виглядав вельми елегантно. Хіба що розстебнуті верхні гудзики його сорочки надали образу деякої недбалості. Але його це, здається, аж ніяк не зіпсувало.

Поділись


Новини партнерів