ЗМІ: Джастін Бібер і Хейлі Болдуін або вже одружилися, або зроблять це до кінця листопада

За Джастіном і Хейлі всюди слідують папараці. Цього четверга вони застали пару на вході в будівлю суду. І тут потрібно пояснити: щоб укласти шлюб в Нью-Йорку, для початку закохані повинні отримати ліцензію на одруження і сплатити мито. Після того, як парі видають документ, у них є можливість укласти шлюб протягом 60 днів. Цікаво, що видає такі ліцензії не кожен суд міста, але Бібер і Хейлі були помічені саме біля такого суду.

Очевидці подій розповіли TMZ, що пара прийшла в суд за ліцензією на шлюб. Вони дуже нервували, а Бібер весь час повторював своїй нареченій: “Я не можу дочекатися, коли ми одружимося”.

Інший очевидець розповів, що бачив, як Джастін подякував судді за те, що той “все дотримав в секреті”. Цей же чоловік підкреслює, що спілкувалися Бібер і Болдуін не просто з чиновником, а саме з суддею. У США за законом пропозиція, зроблена в присутності судді, вважаєтться офіційним укладенням шлюбу. Чи одружилися закохані, закордонним виданням з’ясувати не вдалося. Але ось, що відомо точно: пара отримала ліцензію на одруження, а значить у них є 60 днів, щоб офіційно закріпити відносини.

Цікаво, що в для суду Хейлі вибрала романтичну білу сукню.

 

Поділись


Новини партнерів