Чи вдалося Синтії Ніксон стати губернатором Нью-Йорка: опубліковані результати праймеріз

У березні цього року зірка “Сексу у великому місті” висунула свою кандидатуру на пост губернатора Нью-Йорка. Про це актриса написала в твіттері. Її головним супротивником був чинний керівник штату Ендрю Куомо – вони обидва боролися за право представляти Демократичну партію на загальних виборах, які відбудуться 6 листопада. Щоб потрапити в бюлетені, потрібно було виграти внутрішньопартійні праймеріз, які і відбулися вчора.

З великою перевагою Ніксон обійшов Куомо, отримавши попередній результат в 66% голосів в рамках праймеріз Демократичної партії. Напередодні політик лідирував в більшості опитувань – його рівень підтримки становив понад 60%, в той час як лише 30% демократів готові були віддати свої голоси за Ніксон.

“Незважаючи на те, що результати виявилися не такими, як ми очікували, я не впала духом, я як і раніше натхненна йти вперед. Я сподіваюся, що ви теж. Ми вже сильно змінили політичну ситуацію в цьому штаті. Наша кампанія – це більше ніж просто розмови. Те, що ми робимо, стосується не просто одного конкретного кандидата або цих самих виборів. Ми пропонуємо новий погляд на речі, на те, як вони можуть і повинні працювати. Головне знайти лідера і бути сміливим, щоб втілити наші думки в життя”,

– написала у своєму твіттері Синтія.

Тепер за посаду губернатора штату Нью-Йорк Куомо буде битися з республіканцем Марком Молінаро.

Поділись


Новини партнерів