Екс-ведучі шоу “Орел і решка” заспівали дуетом

Минулої п’ятниці на одній з московських студій відбувся запис не зовсім звичайного дуету. Колишні телеведучі «Орел і решка», а нині відомий музикант Антон Лаврентьєв і телезірка Регіна Тодоренко буквально стрясали стіни студії своїми вокальними даними, записуючи спільний ліричний сингл.

“Одного разу я поскаржилася Антону на те, що трохи втомилася від зйомок в шоу, від усього цього публічного «відпочинку» на телеекрані і попросила написати для мене чуттєву пісню, – розповідає Регіна. – Мені хотілося передати весь спектр емоцій, який у мене накопичився за час зйомок в сезоні «Пекло і рай». Я дійсно бачила і випробувала на собі і одне, і інше. Антон відгукнувся миттєво і практично відразу скинув мені відео, де він наспівує приспів. Я почула і зрозуміла, що це саме те, що мені потрібно.”

“Відгукнувся я дійсно відразу ж, та й рядки народилися миттєво. Все-таки ми не просто колеги по шоу, хоч і ніколи не літали разом, але в першу чергу друзі. А з друзями творчі експерименти ще приємніші. Правда до запису ми приступили через багато місяців – не могли знайти час”, – підтверджує Антон.

За словами музикантів запис треку пройшов дуже легко – як ніби вони пишуть разом вже не перший альбом. Композиція вийшла романтичною і дуже проникливою. І якщо раніше пісня прекрасно сприймалася публікою на концертах Антона, коли він виконував її сам, то тепер її точно чекає ще більший успіх. Реліз треку «Пекло і рай» у виконанні Регіни і Антона відбудеться в жовтні в шоу «п’ятниця з Регіною».

Поділись


Новини партнерів