Сара Джессіка Паркер розповіла про “Секс у великому місті” і про те, чому сьогодні його б не допустили до показу

В цьому році серіалу “Секс у великому місті” виповнилося 20 років. Шанувальники до останнього сподівалися, що до круглої дати вийде продовження історії про чотирьох подруг і їх насичене життя в Нью-Йорку. У мережі всіляко підігрівалися чутки про швидку прем’єру третього повнометражного фільму за мотивами серіалу. Але її так і не сталося. Одна з версій, чому Warner Bros не вдалося зняти картину, – “неадекватні вимоги” Кім Кеттролл. Втім, це всього лише плітки.

Днями Сара Джессіка Паркер, виконавиця головної ролі в серіалі, дала інтерв’ю The Hollywood Reporter, в якому розповіла, чому вважає, що у “Сексу у великому місті” немає майбутнього на сучасному телебаченні.

“Сьогодні зняти такий серіал просто неможливо через відсутність різноманітності в акторському складі. Я впевнена, що це виглядало б просто дико”,

– пояснила актриса, вказавши на те, що всі головні ролі належать білим жінкам і що в 2018-му такий серіал просто не зміг би вийти в ефір.

“При цьому я не можу уявити серіал з іншим складом. Новий варіант може бути цікавим і незвичним, але тоді ми не повинні вдавати, що все це – те ж саме. Це не буде продовженням, як я розумію це слово. Якщо ви вирішите раптом зробити кілька нових епізодів, то повинні розуміти, що місто змінилося і вже живе за іншими правилами. Якщо все робити, як раніше, то нові серії вийдуть нереалістичними, що не відповідає новому контексту. Але було б цікаво подивитися, як чотири абсолютно різні дівчини досліджують Нью-Йорк в 2018 році. Може вийти захоплююче, але це точно не можна буде називати продовженням “,

– пояснила свою позицію Сара Джессіка Паркер.

Також актриса додала, що дуже пишається своєю колегою по серіалу Синтією Ніксон, яка зараз зайнялася політикою і мітить на місце губернатора штату.

 

Поділись


Новини партнерів