Кім Кардашьян і Каньє Вест планують завести четверту дитину

37-річна Кім Кардашьян та її чоловік, 41-річний репер Каньє Вест, планують завести четверту дитину. Джерела, близькі до пари, повідомили, що через сім місяців після народження дочки Чикаго, в родині знову задумалися про поповнення. Втім, виносить дитину знову сурогатна мати – до такої послуги Кім і Каньє вдавалися і в минулого разу, оскільки зірка соціальних мереж важко перенесла перші вагітності.

“Лікарі сказали, що це було б небезпечно для малюків і для мене. Вивчивши всі варіанти, ми з Каньє вирішили звернутися до сурогатної матері”,- писала в своєму блозі Кім після народження дочки Чикаго.

Тоді ж знаменитість і допомогла шанувальникам розібратися в складних медичних термінах, пояснивши, що коректнішою є назва – гестаційний носій, так як мова йде про виношування жінкою дитини, з якою у неї немає біологічного зв’язку, тоді як традиційне сурогатне материнство передбачає, що сурогатна мати є донором яйцеклітини.

“Ми надали мою запліднену яйцеклітину, тому наша дитина біологічно належить мені і Каньє”,- пояснила зірка.

Схожа процедура має бути і зараз. Як повідомив інсайдер, від попередньої процедури штучного запліднення залишився ще один ембріон – це хлопчик. І незабаром його планується підсадити такому гестаціонному носієві.

Кардашьян не раз заявляла, що хотіла б мати велику сім’ю, але при цьому наголошувала, що навряд чи наважиться завести більше чотирьох дітей.

“Мені ледве вистачає часу, а я думаю, що дуже важливо, щоб мама приділяла чоловікові не менше уваги, ніж дітям”,- заявила зірка в інтерв’ю Elle.

Нагадаємо, у пари є також п’ятирічна донька Норт, яка вже знімається в рекламних кампаніях зі своєю мамою і бабусею, дворічний син Сейнт, який вже пішов по стопах свого тата, і семимісячна донька Чикаго, якій ще належить нас здивувати.

Поділись


Новини партнерів