Відома українська телеведуча більше не приховує свою вагітність

Уже кілька місяців шанувальники Регіни Тодоренко активно обговорюють її цікаве положення. І хоча українська ведуча, яка стала відомою після шоу “Орел і Решка”, заперечувала вагітність, зараз приховувати животик вона вже не може. Про це говорить останній знімок в її профілі в Instagram.

Телеведуча опублікувала знімок з святкування дитячого дня народження. У підписі вона поділилися своїми емоціями, а на знімку показала свій животик, який помітно округлився.

“Любіть Дні Народження? По-моєму, це найпрекрасніше свято. Коли виносять торт, усією веселою компанією ми задули разом свічки і загадуємо бажання)”, – написала під знімком Тодоренко.

У коментарях пишуть, що вагітність більш ніж очевидна. Деякі фанати вже навіть втомилися від того, що люди не можуть визначитися з положенням телеведучої і запропонували вгадати, як скоро дівчина народить.

“А давайте вже не про живіт а про решту терміну. ​​Хто виявиться точнішим?”, “Регіна, бажаю тобі народити донечку))”, “Бажаю народити донечку”, “Так, мені про живіт не цікаво, цікаво коли вже. Судячи з фото вже зовсім скоро. Ну чекаємо-чекаємо, будемо вітати “,” Ура, показала животик “, – пишуть користувачі мережі.

Джерело

Поділись


Новини партнерів