Кендалл Дженнер розкритикували її колеги-моделі

Не так давно Кайлі Дженнер, яка з’явилася на обкладинці Forbes, піддалася критиці у соціальних мережах: деякі порахували, що дівчина подібної почесті не варта. Тепер під град негативних коментарів потрапила її сестра і також модель Кендалл – на цей раз через фотосесію журналу LOVE. Правда, невдоволення викликане не cама присутність Дженнер-старшої на обкладинці видання, а те, що вона сказала в інтерв’ю.

У матеріалі в ювілейному випуску LOVE Кендалл обговорювала з журналістом свою відому сім’ю, кар’єру і тяготи модельного життя, які вона намагається подолати. Зокрема Кендалл зізналася в наступному:

“Я з самого початку була дуже прискіплива в плані роботи. І ніколи не була тією дівчиною, яка погоджувалася робити по 30 показів за сезон або якиою там ще нісенітницею деякі дівчата займаються. Удачі їм! У мене і так була купа справ – не тільки виходи на подіум, але і зйомки. Всі разом ці зобов’язання призвели до того, що я почала панікувати і зрозуміла, що пора зупинитися. Я була на межі нервового зриву,” – поділилася своїми переживаннями Кендалл.

Як показав час, модельний світ з його жорсткою конкуренцією переживань Кендалл не зрозумів і навіть розсердився на неї. У популярному інсайдерському блозі в Instagram під назвою ShitModelMGMT Кендалл звинуватили в тому, що у більшості моделей немає в наявності знаменитої родини і привілейованого становища, їх імен в бізнесі ніхто не знає, а значить, і на 30 показів і “всю цю нісенітницю” вони змушені погоджуватися. На цьому критика позиції Дженнер не закінчилася: чорногорська модель Ірина Джурановіч заявила, що “ніколи ще не була так ображена”, хорватська манекенниця Фаретта назвала Дженнер ледачою, а російська модель Дар’я Строкоус нагадала Кендалл наступне:

“Всі ці дівчатка намагаються заробити гроші і забезпечити свої сім’ї. І, до речі, за один сезон зазвичай проходить 70 показів, і ми пишаємося своєю участю в кожному з них.”

Поділись


Новини партнерів