Це офіційно: Бен Аффлек і Ліндсей Шукус розлучилися після року стосунків

Головним ньюсмейкером останніх днів став, без сумніву, Бен Аффлек. Папарацці кілька разів вдавалося сфотографувати актора в компанії моделі Playboy Шони Секстон. При цьому жодних повідомлень про те, що Аффлек розлучився з продюсером шоу “Суботнім вечором в прямому ефірі” Ліндсей Шукус не надходило. Принаймні до сьогоднішнього дня.

Як стало відомо західній пресі, Аффлек і Шукус розлучилися після року стосунків. Джерело з оточення тепер уже екс-пари стверджує, що кожен з них зробив вибір на користь сім’ї: Бен проводив багато часу зі своїми дітьми (12-річною Вайолет, 9-річною Серафіною і 6-річним Семюелем) в Лос-Анджелесі, а Ліндсей присвячувала себе синові в Нью-Йорку.

Їх зустріч не була випадковою. Бен і Ліндсей намагалися зберігати свої відносини на відстані. Їм здавалося, що у них виходить, але життя в постійній розлуці виявилося варіантом не для них. Вони розійшлися друзями.

І хоча самі знаменитості поки ніяк не прокоментували свій розрив, їх вчинки говорять самі за себе: Аффлек не приховує того, що веселиться разом з 22-річною Секстон, а Шукус після появи в мережі перших фото актора і моделі видалила свій аккаунт в Instagram.

Поділись


Новини партнерів