Знайшла заміну? Ані Лорак засвітилася в компанії нового чоловіка

Українська поп-співачка Ані Лорак, яка раніше потрапила в гучний скандал зі зрадою чоловіка Мурата, здивувала мережу знімком з невідомим молодиком.

Так, в Stories свого Instagram-аккаунту Лорак розмістила фото, на якому зображена в компанії молодого хлопця. Увагу також привернуло те, що фотографію артистка прикрасила “смайлом” в формі серця.

Про те, з ким саме сфотографувалася Кароліна, вона порахувала за краще не говорити – на знімку її партнер не позначений.

Нагадаємо, в кінці липня в мережі опублікували відео, на якому зображений чоловік української співачки Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу в компанії ефектної киянки Яни Бєляєвої. Пара провела вечір в київському караоке-клубі, не приховуючи близьких відносин, а потім разом покинула заклад.

Після цього Лорак, будучи активним користувачем соціальної мережі Instagram, на деякий час повністю припинила публікувати нові знімки, чим дуже налякала своїх шанувальників. Врешті, коли Ані перервала тривожне мовчання, фоловери помітили зміни в її зовнішності: співачка виглядала дуже втомленою і сумною.

Джерело

Поділись


Новини партнерів