Єва Лонгорія влаштувала вечірку біля басейну в Лос-Анджелесі

Не так давно 43-річна Єва Лонгорія вперше стала мамою, її синові Сантьяго сьогодні виповнюється два місяці. На честь цієї події актриса влаштувала невелику вечірку на задньому дворі свого будинку. Гості веселилися біля басейну і дружно вітали щасливу матусю. Фотографіями зі свята зірка і її гості ділилися в Instagram.

Безсумнівно, материнство забирає багато сил і часу у зірки, однак актриса з появою малюка буквально світиться від щастя, а усмішка не сходить з її обличчя. 19 серпня зірка серіалу “Відчайдушні домогосподарки” опублікувала зворушливу фотографію, на якій вона тримає маленького Сантьяго на руках, поки малюк солодко спить.

До слова, на свою вечірку Лонгорія запросила акторський склад нового серіалу “Гранд Готель”, прем’єра якого планується в наступному році на американському каналі ABC. Сама актриса вирішила спробувати свої сили в якості виконавчого продюсера проекту. Поки епізоди ще знаходяться в розробки, знімальна команда влаштовує тімбілдінг.

“Спеціально готую барбекю для моєї сім’ї з серіалу “Гранд Готель”,- підписала одну зі своїх публікацій актриса.

Разом вони провели недільний день, пограли в настільну гру Дженга, пообідали біля басейну і обговорили плани на майбутнє.

 

Поділись


Новини партнерів