Бена Аффлека знову помітили з 22-річною моделлю Playboy

Чутки про розставання Бена Аффлека з продюсером SNL Ліндсі Шукус, з якою він почав роман влітку минулого року, продовжують розпалюватися. Причина тому – регулярні зустрічі 46-річного актора з 22-річною моделлю Playboy Шоною Секстон. Минулих вихідних парочку помітили в одному з ресторанів Лос-Анджелеса, де вони, за даними очевидців, “мило спілкувалися” і “вели себе як на побаченні”. А сьогодні приспіли нові кадри – папараці зняли Аффлека, що роз’їжджає на джипі по місту, і на пасажирському сидінні знову була … не Ліндсі Шукус.

Тим часом сама Ліндсі видалила свою сторінку в Instagram після того як в ЗМІ почали обговорювати її розставання з Аффлеком. Зайвий галас навколо її імені – зовсім не те, що подобається Шукус, і про це вона недавно розповідала в інтерв’ю.

“Я продюсер, мама, друг. Зведення мене в статус публічної персони – смішить. Так, це дивно, коли хтось знімає тебе в супермаркеті”,- розповідала вона про тягар слави.

Останній раз їх разом з Аффлеком бачили в липні, а це, вважають західні таблоїди, безпосередньо може вказувати на розрив.

Поділись


Новини партнерів