Рене Зеллвегер відсвяткувала повернення на телеекрани вечерею з подругами

Після 24-річної перерви Рене Зеллвегер погодилася знову зіграти в серіалі. Актриса виконає головну роль в новому проекті Netflix – соціальному трилері What/If.

В останні роки Рене Зеллвегер майже не потрапляє в об’єктиви папараці, як і не відвідує світські заходи (в останній раз її бачили на прем’єрі фільму Майкла Карні “Такий же інший, як і я” в жовтні минулого року) і веде досить закритий спосіб життя. Але вчора був особливий привід – актриса підписала контракт на перший сезон серіалу What/If і вирішила відсвяткувати цю подію з подружками в одному з ресторанів Лос-Анджелеса. Тут її і підловили репортери.

Важко сказати, чи стали спалахи папараці несподіванкою для Рене. Але, здавалося, актриса була готова до всього – вона посміхалася і з радістю позувала фотографам.

Участь в Десятисерійному проект What/If – перша телевізійна робота Зеллвегер після 24-річної перерви і друга за всю її акторську кар’єру. У 1994 році вона знялася в музичній телекомедії “Шейк, Реттл і Рок!” і більше на телеекранах не з’являлася.

У серіалі What/If, зйомки якого призначені на кінець року, Рене зіграє роль звичайної на перший погляд жінки з Сан-Франциско. “Вона харизматична, спокуслива, чарівна і навіть вразлива, але, коли вона ставить перед собою мету, ніщо не зможе її зупинити”, – йдеться в релізі. Фінальний список акторів не уточнюється.

Поділись


Новини партнерів