Дженніфер Лопес в маленькій рожевій сукні стала зіркою телешоу

49-річна Дженніфер Лопес і її 43-річний бойфренд Алекс Родрігес цього літа часто потрапляють в об’єктиви папараці. Не так давно пара разом зі своїми дітьми від різних шлюбів відзначали день народження співачки. А вчора, 16 серпня, вони були помічені в Нью-Йорку, на виході зі студії вечірнього шоу Джиммі Феллона, в якому Лопес була запрошеною зіркою.

Для ефіру на телебаченні Дженніфер вибрала ніжно-рожеву вкорочену сукню з пишними рукавами і подолом від Valentino, туфлі Gucci на високих підборах в тон, стильний лук доповнили великі сережки-кільця і ​​мініатюрна біла сумка Fendi. У той час як її коханий одягнув класичний костюм темно-синього кольору, білу сорочку, темно-сіру краватку і коричневі шкіряні черевики.

Алекс і Джей Ло посміхалися фотографам і зворушливо трималися за руки. Нагадаємо, бейсболіст і співачка познайомилися в лютому 2017 року. Лише через два місяці в ЗМІ з’явилася інформація про майбутнє весілля пари, але новин про заручини і фотографій кільця так і не було. З боку здається, що Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес – ідеальна пара, бойфренд супроводжує її на всіх важливих заходах (майбутня церемонія MTV Video Music Awards, на якій вона виступить і отримає спеціальну премію Video Vanguard Award, не стане винятком), а сама зірка виглядає неймовірно щасливою.

Поділись


Новини партнерів