Соліст One Direction Найл Хоран і Хейлі Стейнфілд підтвердили свій роман

Екс-соліст One Direction Найл Хоран і актриса, співачка Хейлі Стейнфілд все-таки разом! Довгий час про це ходили чутки, але пара не підтверджувала свій роман. Тепер же слова не потрібні, є – фотодокази.

Папарацці застали пару біля ліфта в магазин Target в Лос-Анджелесі: вони сміялися, цілувалися і не випускали один одного з ніжних обіймів. Через 15 хвилин Найл і Хейлі з’явилися на парковці з зволожувачем повітря в руках. Навіть помітивши фотографів, молоді люди не намагалися сховатися.

Перед тим як почати зустрічатися, Найл і Хейлі довгий час були друзями

Вперше про роман Найла і Хейлі заговорили в лютому: вони разом були помічені на концерті Backstreet Boys в Лас-Вегасі. У березні Хейлі сама підігріла чутки, які вже було почали вщухати, опублікувавши в Twitter фотографію в футболці з написом “Найл Хоран”. Знімок був зроблений за лаштунками під час концерту Хорана.

Цікаво, що до того як між зірками спалахнули почуття, вони довгий час були просто друзями. У грудні минулого року, вітаючи Хейлі з днем ​​народження, Найл назвав її “найпрекраснішою людиною на планеті”.

Поділись


Новини партнерів