Уілл Сміт запропонував шанувальникам стрибнути разом з ним у прірву Гранд-Каньйону

У вересні цього року Уїллу Сміту виповниться 50 років. Відзначити ювілей він вирішив не масштабною вечіркою, а екстремальним і, на думку деяких, навіть божевільним вчинком.

Вілл Сміт планує стрибнути з вертольота прямо в прірву Гранд-Каньйону, будучи прив’язаним ногами до спеціального канату. Розвага набула розголосу під назвою банджі-джампінг, шанувальники цього екстремального виду спорту стрибають зі різних висоток і мостів. Зробить це Сміт в рамках благодійного челенджа Global Citizen, а скласти компанію актор запропонував одному зі своїх фанатів. Поборотися за цю можливість можна, взявши участь в конкурсі, подробиці якого Вілл оголосив на своєму YouTube-каналі. До слова, сам стрибок також транслюватиметься в прямому ефірі в відеоблозі Уілла Сміта.

Щоб отримати шанс зустрітися з Уіллом Смітом у таких незвичайних умовах, необхідно зареєструватися на спеціалізованому сайті і зробити пожертвування в розмірі 10 доларів. Виручені кошти будуть спрямовані для пропагандистської роботи Global Citizen з питань освіти.

Переможцю буде оплачений переліт, проживання, а також він зможе поспілкуватися з іменинником і його сім’єю, яка в цей день буде поруч з ним. Заявки на участь приймаються до 10 вересня, а результати будуть оголошені 21 вересня. Сам стрибок і трансляція під назву Will Smith: The Jump відбудеться 25 вересня.

Уілл Сміт запустив свій канал на YouTube в грудні 2017 року і зібрав понад 3 мільйони передплатників і більше 75 мільйонів переглядів на сьогоднішній день.

 

Поділись


Новини партнерів