Няні, репетитори, приватні літаки: скільки Анджеліна Джолі і Бред Пітт витрачають на себе і своїх дітей

Шлюборозлучний процес Анджеліни Джолі і Бреда Пітта триває більше двох років, і все ніяк не завершиться, так як актори не можуть дійти згоди в питаннях, що стосуються їх шістьох дітей. Боротьба за опіку триває, але тепер на перший план вийшли фінансові розбіжності. Джолі звинуватила Пітта в недостатньому фінансуванні 17-річного Меддокса, 14-річного Пакса, 13-річної Захари, 12-річної Шайло і десятирічних близнюків Нокса і Вів’єн. Журналісти з’ясували, скільки може коштувати звичний спосіб життя дітей голлівудських зірок.

За словами Ліндсі Томасон, генерального директора The Nanny League, няня може обходитися їм в 140 тисяч доларів щорічно, плюс медична страховка і добові від 200 до 400 доларів. Томасон передбачає, що однієї няні мало для сім’ї, в якій шестеро дітей, тому, швидше за все, за дітьми доглядають як мінімум дві.

Вартість роботи репетиторів починається від 100 тисяч доларів на рік.

“Якщо необхідний репетитор, що спеціалізується на якомусь одному предметі, то його послуги можуть коштувати дорожче”,- каже Томасон.

У 2016 році Анджеліна Джолі розповідала в радіоінтерв’ю BBC, що всі її діти вивчають різні мови: Шайло вибрала камбоджійську, Пакс – в’єтнамську, Захара – французьку, Вів’єн – арабську, Меддокс – німецьку та російську, Нокс – мову жестів.

Що стосується подорожей, то переліт приватним літаком може коштувати приблизно в три рази дорожче квитка першого класу. Так як актори останнім часом знімаються в різних країнах (Джолі працювала над “Малефісента 2” в Лондоні, а Пітт знімається в Лос-Анджелесі у Тарантіно), дітям доводиться часто долати великі відстані.

“Квиток з Лондона в Лос-Анджелес першим класом коштує 12 тисяч доларів. За приватний літак доведеться заплатити втричі дорожче”,- каже експерт Брюс Гівнер.

Окрема стаття витрат – безпека. За словами Гівнера, один охоронець може обходитися знаменитості в 50 тисяч доларів на рік. Анджеліна, розлучившись з чоловіком, переїхала в новий будинок, тому, швидше за все, її охорона вражає.

“Якщо ви живете в будинку, то у вас щонайменше три охоронці: один – біля входу, а два інших спостерігають за територією. Однак насправді їх буде близько дев’яти осіб, тому що троє не можуть працювати цілодобово. Вартість дев’яти охоронців може становити 450 тисяч доларів на рік, а якщо ви наймаєте їх через агентство, то готуйтеся викласти півтора мільйона доларів на рік”,- стверджує Гівнер.

Анджеліна Джолі, ймовірно, наймає кухаря і витрачає на нього не менше 100-200 тисяч доларів щорічно. Додайте до загального бюджету зарплати водіїв і особистих охоронців, і вийде велика сума.

Джерело

Поділись


Новини партнерів