Розі Хантінгтон-Уайтлі розповіла, як змінилося її життя після народження сина

У червні минулого року модель Victoria’s Secret, 31-річна Розі Хантінгтон-Уайтлі і її наречений, 51-річний актор Джейсон Стетхем, вперше стали батьками – у них народився син Джек. Днями щаслива мама в інтерв’ю порталу ET розповіла, як змінилося її життя з появою дитини.

Зірка зізналася, що раніше життя крутилося навколо того, що хочеться їй, а тепер – навколо того, що потрібно синові:

“Я його мама, і думаю, що все, що він робить, це дуже мило. Моє головне завдання як мами – просто дарувати любов. Це просто неймовірні емоції, врешті-решт сім’я – це найважливіше, що є на світі.”

Довгий час пара не публікувала в Instagram фотографії малюка, але на початку серпня зробила виняток. У мікроблозі моделі з’явилися знімки, зроблені під час підготовки Розі і Джейсона до прем’єри останнього фільму актора “Мег: Монстр глибини”.

Він ніби говорив: “Візьміть мене з собою”. Час, проведений з родиною, це так цінно. Ми, до речі, завжди робимо фотографії, перш ніж виїхати кудись з дому. Тоді Джек прямо в підгузку прибіг і явно хотів теж опинитися в кадрі.

На прем’єрі Стетхем сказав, що з тих пір як він став батьком “стало все важче вибратися з дому”.

Поради молодим мамам Хантінгтон-Уайтлі поки роздавати не готова: “Сину всього 13 місяців. Мені здається, що головне – це бути спокійною в будь-якій ситуації. Ось цього я зараз і намагаюся навчитися”.

Поділись


Новини партнерів