Хлое Кардашьян і Кендалл Дженнер відпочивають з бойфрендами в Мексиці

Літо – сезон відпусток. Настав час і сестрам Кардашьян трохи відпочити, а заодно розставити всі крапки над “i” в своїх відносинах з чоловіками. На мексиканський курорт Пуерто-Вальярта Хлое Кардашьян приїхала разом зі своїм горе-нареченим Трістаном Томпсоном, а компанію їм склала її молодша сестра – Кендалл Дженнер – і її бойфренд, баскетболіст Бен Сіммонс.

Шанувальники сімейства Кардашьян дуже здивувалися, коли побачили на знімках Хлою і Трістана в обнімку. Після того як стало відомо, що молодий чоловік зраджував зірці реаліті-шоу, поки вона була вагітна, багато хто вирішив, що дівчина не зможе його пробачити і виставить за двері. Але Хлое не носила б прізвище Кардашьян, якби зробила так, як всі думають. Після низки довгих сварок їй все ж вдалося пробачити невірного. Під час відпочинку в Мексиці папараці зробили серію романтичних фото пари: ось вони гуляють по набережній, а ось Трістан дбайливо змиває з Хлої пісок під душем.

Налаштуватися на романтичний лад їм допомогла інша закохана парочка: Кендалл Дженнер і Бен Сіммонс. На відміну від своїх старших сестер, 22-річна модель не любить коментувати особисте життя. З 21-річним австралійським баскетболістом американської команди NBA “Філадельфія Севенті Сіксерс” і збірної Австралії вона зустрічається близько трьох місяців. За цей час фотографам лише кілька разів вдалося зробити їх спільні кадри. Той факт, що журналісти змогли знайти їх на краю світу, не дуже обрадував Кендалл, але незабаром вона вирішила розслабитися і віддатися всім принадам відпочинку.

Поділись


Новини партнерів