Робін Райт і Климент Жиро зіграли весілля у Франції: перше фото з торжества

Актриса і її коханий не люблять робити зі свого особистого життя надбання громадськості, ось і весілля вони зіграли скромно і без зайвого галасу. Торжество пройшло в минулі вихідні у Франції, але перші знімки з’явилися тільки зараз.

Весільна церемонія відбулася на південному сході Франції в комуні Ла Рош-Сюр-ле-БЮІ. Для свята наречена обрала білу сукню з мереживом, яку їй підібрала її стиліст і давня подруга Кемаль Харріс. Першими знімками з торжества поділилася донька актриси Ділан Пенн. Офіційний представник Робін незабаром підтвердив People цю інформацію.

“Це була дуже скромна церемонія. Робін хотіла, щоб свято було для них, а не для всього світу”,- заявив агент актриси.

Відносини Робін Райт і Климента Жиро справжня загадка для журналістів: в кінці минулого року пресі, нарешті, вдалося дізнатися, що це за красень-чоловік, який вже кілька місяців всюди супроводжує актрису, а коли дізналися – вони вже готувалися стати чоловіком і дружиною. У березні стало відомо, що Робін Райт і 30-річний менеджер зі зв’язків з VIP-клієнтами французького будинку моди Saint Laurent Климент Жиро ще три місяці тому узаконили свої стосунки.

Все це літо закохані радували папараці своїми гарячими поцілунками на Капрі. Судячи з усього, таким чином, вони просто репетирували свою весільну вечірку.

Поділись


Новини партнерів