ЗМІ: у Ліама Пейна роман з 18-річною донькою мільйонера

На початку липня Ліам Пейн і Шеріл Коул оголосили про своє розлучення. А через шість тижнів після розриву з’ясувалося, що Пейн вже відкритий до нових відносин. Останнім часом 25-річного співака все частіше бачать в товаристві 18-річної спадкоємиці техаського мільйонера Майї Генрі.

Спочатку їх разом бачили на гала-вечері Dolce & Gabbana в Тремеццо – всього через пару днів після оголошення про розрив. Потім – під час прогулянки на яхті в Каннах. А днями папараці застали парочку під час таємного побачення в лондонському готелі.

“Ліам і Майя добре ладнають – вона приголомшлива дівчина”, – підтверджує припущення інсайдер виданню The Sun, але тут же запевняє, що між молодими людьми нічого серйозного поки немає:

“Вони цілувалися пару раз, але Ліам не поспішає зустрічатися знову і, звичайно, не готовий до серйозних стосунків. Зараз він сфокусований на роботі і головним пріоритетом для нього є його син Беар.”

@dolcegabbana 🚣‍♀️♥️

Допис, поширений Maya Henry (@maya_henry)

Як вдалося дізнатися журналістам, Ліам і Майя знайомі не перший рік. На момент їх першої зустрічі, яка відбулася в 2015 році, Майї було 15 і вона була фанаткою One Direction і Ліама Пейна. Познайомитися із зіркою їй не склало труднощів. Майя – дочка відомого американського адвоката Томаса Джея Генрі – звикла, що в коло її спілкування входять знаменитості. Наприклад, на її п’ятнадцятому дні народженні виступав Нік Джонас і репер Пітбуль.

Втім, на гала-вечері Dolce & Gabbana Ліам, звичайно ж, не згадав про ту зустріч, але після цього став “лайкати” всі фотографії Майї. У Instagram дівчини, у якої понад 80 тисяч передплатників дійсно є що подивитися. Брюнетка, яка мріє піти по стопах батька і стати адвокатом з прав людини, зараз захоплюється модельним бізнесом і часто ділиться своїми “глянцевими” знімками. Чи зарясніє її стрічка знімками з Пейном, покаже час.

Поділись


Новини партнерів