10 продуктів, які викликають артрит і проблеми з суглобами

Ці продукти викликають запалення, провокують больові напади і розвиток усіх видів артриту!

Артрит – це захворювання, яке виникає при запаленні суглобів.

Найпоширенішими причинами появи запалення в суглобах є:

вік
надмірна вага
надмірне навантаження на суглоби
неправильне харчування.

Виявляється, це дуже поширене погіршення здоров’я, раніше нього знали, як захворювання старості, але останнім часом ця проблема вражає все більше молодих людей.

Існує багато форм артриту, усі вони пов’язані із запаленням, жорсткістю суглобів і найбільш частим симптомом артриту – болем в суглобах.

Кожен знає, що харчування грає вирішальне значення в нашому здоров’ї. Така ж ситуація і з артритом.

Є продукти, які покращують стан суглобів і зміцнюють їх, але також існують продукти, які тільки посилять запалення і погіршать ваш стан.

Саме про це ми сьогодні і поговоримо!

Відмовтеся від цих продуктів харчування, якщо у вас будь-яка форма артриту:

1. Клейковина і пшениця: не всі добре переносять цей тип продуктів, а будь-яка реакція на них викликає запалення. Щоб не посилити ситуацію, вам краще відмовитися від цього типу продуктів.

2. Молочні продукти: через білок, що називається “казеїн”, цей вид їжі може помітно дратувати суглобову тканину і викликати запалення.

3. Кукурудзяна олія: продукти зі значним змістом жирних кислот омега- 6 погіршують стан при артриті.

Ці кислоти містяться в насінні бавовни, каноли, винограду, сої, рису і соняшнику, тому під час гострих нападів болю краще зменшити або позбавитися від вживання цих продуктів.

4. Смажені продукти: було доведено, що скорочення вживання цих продуктів робить дуже позитивний вплив на здоров’я людей, особливо за рахунок зменшення запалення і зміцнення імунітету.

5. Сіль: надлишок цього продукту дуже шкідливий для здоров’я. Щоб полегшити запалення і зменшити затримку рідини в організмі зменшите вживання солі.

6. Речовини, які утворюються при смаженні: побічні продукти смаженої або пастеризованої їжі негативні, через аутоіммунну відповідь організму на цей вид їжі.

7. Деякі овочі: рослини, які мають з’єднання, що називається соланіном, можуть погіршити біль в суглобах. Він є присутніми у баклажанах, картоплі і томатах.

8. Цукор: після його обробки, він чинить такий же ефект на організм, як і речовини, які утворюються при смаженні.

9. Рафіновані вуглеводи: ці продукти, отримані з білого борошна, білої картоплі і багатьох злаків. Вони заохочують виробництво шкідливих речовин і погіршують запалення.

10. Алкоголь і тютюн: ці вади пов’язані з великою кількістю хвороб і дискомфорту в області здоров’я. Вони збільшують вірогідність розвитку подагри і інших типів захворювань суглобів.

Перед застосуванням будь-яких народних засобів, обов’язкова консультація лікаря!

Джерело

Поділись


Новини партнерів