На стежці війни: Анджеліна Джолі пред’явила нові претензії Бреду Пітту

Шлюборозлучний процес Анджеліни Джолі і Бреда Пітта, початок якому було покладено майже два роки тому, не бачить ні кінця ні краю. Як повідомляють ЗМІ сьогодні, у Анджеліни з’явилися нові претензії до колишнього чоловіка.

Адвокат Джолі Саманта Блей Деджін заявила на судовому засіданні у вівторок, що Бред Пітт не виплатив ніяких “значущих” аліментів за півтора року.

“У подружжя є обов’язок виплачувати аліменти. На даний момент він не надав ніякої значущої матеріальної підтримки дітям після розлуки”,- написала адвокат в листі, направленому до Верховного суду Лос-Анджелеса. Лист опинився в розпорядженні NBC News, незважаючи на бажання колишнього подружжя приховати всі обставини своїх розглядів. Реакції представників Пітта і коментарів інсайдерів з його боку поки не послідувало, але треба очікувати її найближчим часом. У метанні голок подружжя один одному не поступаються.

Останні новини щодо розлучення Джолі і Пітта звучали в червні цього року. Тоді ЗМІ повідомляли, що Анджеліна може втратити право опіки над дітьми, якщо не врегулює питання щодо їх побачень з батьком. Актрисі дали пряме керівництво до того, як налагодити стосунки дітей з Піттом, в якому був перелік наступних умов: налагодити чіткий розклад літніх візитів дітей до батька під час зйомок нового фільму Джолі “Малефісента 2” в Лондоні, надати Пітту доступ до телефонів дітей та можливість дзвонити їм в будь-який час; заборона на читання смс і підслуховування дзвінків з боку вже самої Анджеліни.

Поділись


Новини партнерів