Леона Льюїс виходить заміж за хореографа після 8 років роману

Переможниця шоу The X Factor в 2006 році і виконавиця хіта Bleeding Love Леона Льюїс виходить заміж. Такий висновок ЗМІ зробили після того, як помітили на її нових фотографіях в Instagram кільце. В даний момент Леона і її бойфренд, відомий хореограф Денніс Яух, відпочивають в Сан-Хуані, Пуерто-Ріко, а тиждень тому, 1 серпня, пара відзначила 8-ю річницю своїх відносин.

“Кращі 8 років в моєму житті з цією прекрасною людиною. Як багато у нас з тобою приголомшливих спогадів”, – написав Денніс в соцмережах з нагоди їхнього свята.

Відносини Леони і Денніса почалися під час їхньої спільної роботи в 2010 році – тоді він був одним з танцюристів команди співачки в її турі. Всі ці роки вони просто зустрічалися, і про весілля не думали лише тому, що не готова була сама Леона, про що вона зізнавалася в одному з інтерв’ю в 2013 році:

“У нас з Деннісом все дуже добре, але ми ще не розмовляли про шлюб. Звичайно, коли-небудь я хочу вийти заміж, і раніше я думала, що зроблю це років в 20. Але тепер я розумію: “Ні-ні-ні, я не готова!”

Поділись


Новини партнерів