Міні і високі підбори: 43-річна Єва Лонгорія вперше вийшла в світ після народження сина

Для Габріель Соліс, персонажа Єви Лонгорії в серіалі “Відчайдушні домогосподарки”, народження дитини стало випробуванням на міцність. Намагаючись звикнути до нової ролі матері, героїня на початку цього шляху втрачає себе: перестає стежити за зовнішністю і вважає за краще не показуватися людям на очі. Саму ж Єву, яку до сих пір порівнюють з серіальною героїнею, ця неприємна доля, на щастя, минула.

В кінці червня у 43-річної Єви і її чоловіка Хосе Бастона народився син – Сантьяго Енріке Бастон. У довгий декрет Лонгорія вирішила не йти: її перший світський вихід відбувся вчора лише через півтора місяці після пологів. Приводом стала прем’єра фільму “Собачі дні”, де актриса виконала одну з головних ролей.

Спільний син Єви і Хосе з’явився на світ через 1,5 року після їхнього весілля в Мексиці. Чоловік Лонгорії – один з найзаможніших людей Мексики, президент найбільшої медіакомпанії Латинської Америки – Grupo Televisa. До народження Сантьяго у нього було троє дітей – Жозе, Талі і Маріана, народжені у шлюбі з колишньою дружиною Наталією Есперон.

Для Єви шлюб з Хосе став третім. Раніше вона була одружена з актором Тайлером Крістофером і баскетболістом Тоні Паркером. Пропозицію руки і серця Хосе зробив Єві романтично – посеред пустелі в Дубаї, після чого заручини були закріплені в Індії, коли Хосе встав на одне коліно прямо перед Тадж-Махалом.

Поділись


Новини партнерів