Літо кохання: Кеті Холмс і Джеймі Фокс на пляжі в Каліфорнії

Пройшов майже рік з тих пір, як Кеті і Джеймі перестали приховувати свій зв’язок. Вони робили це протягом довгих п’яти років, поки, за деякою інформацією, діяло табу, встановлене колишнім чоловіком Кеті і батьком її дочки Сурі – актором Томом Крузом. Передбачений пункт шлюбного контракту, за яким Кеті не афішує своє особисте життя протягом 5 років, а в обмін отримує право повної опіки над дівчинкою, фінансове забезпечення і гарантії того, що Сурі не матиме ніяких контактів з сайєнтологією, мав силу аж до 2017-го, але його час минув.

Починаючи з цього моменту Кеті і Джеймі стали жити так, як їм хочеться, ні від кого не криючись. І нові фотографії – чергове підтвердження того, що в їх відносинах панує повна гармонія. Актори гралися як діти на береговій лінії, радіючи погожому серпневому дню, грали в теніс, волейбол, дуріли, робили кумедні стійки і обсипали один одного поцілунками на теплому піску, нітрохи не соромлячись того, що за ними спостерігають десятки цікавих очей.

Тепер у 39-річної Кеті немає жодного приводу стримувати пориви почуттів до людини, разом з яким вона стільки подолала. Не так давно Джеймі відзначав 50-річчя, і Кеті була поруч – як і в день Святого Валентина, і в день Grammy, і в день відкриття магазину Джеймі, і власне, завжди. Вона дозволила Фоксу побачитися з колишньою дружиною Крістін, тому що, очевидно, довіряє йому. Коли в пресі з’явилися чутки про те, що Кеті і Джеймі розлучилися, актриса поспішила спростувати їх через офіційного представника, тому що тепер їй не все одно. Тепер Кеті Холмс просто щаслива поруч з тим, кого любить, і це ясно без слів.

Про роман Кеті Холмс і Джеймі Фокса вперше заговорили в 2013-му, через рік після розлучення актриси з Томом Крузом – тоді на одному з благодійних заходів вона і Джеймі фліртували і танцювали разом. Через пару місяців від Джеймі надійшла заява з спростуванням. Однак журналістам вдалося знайти знімки, датовані вереснем 2006 року, – Том Круз, Кеті Холмс і Джеймі Фокс разом відвідали матч NFL. І поки Круз напружено стежив за тим, що відбувається на стадіоні, його майбутня дружина і Джеймі Фокс обмінювалися грайливими поглядами і посміхалися один одному. Можливо, саме тоді між ними і виникла перша симпатія.

Поділись


Новини партнерів