Демі Ловато зробила офіційну заяву після інциденту з передозуванням наркотиків

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 22: Demi Lovato arrives at the premiere of Beyond Silence on February 22, 2017 in Los Angeles, California. Lovato served as the executive producer on the film. Her participation is part of the Be Vocal: Speak Up for Mental Health initiative. (Photo by Jesse Grant/Getty Images for Be Vocal)

25-річна Демі Ловато, яка кілька днів тому була госпіталізована через передозування наркотиків, вперше прокоментувала інцидент. У своєму Instagram вона опублікувала звернення, в якому подякувала рідним, близьким і шанувальникам, що підтримали її в цей непростий період.

“Я завжди відверто говорила про свою залежність. Але я зрозуміла, що ця хвороба не проходить з часом. Це те, з чим я повинна продовжувати боротися.

Я хочу подякувати Богові за те, що зі мною все в порядку. Дякую моїм шанувальникам, яким я завжди вдячна за їх любов і підтримку. Ваші позитивні думки, слова і молитви допомогли мені в цей складний кризовий час. Спасибі моїй родині, команді і персоналу госпіталю, які були зі мною весь цей час. Без них зараз не було б ні мене, ні цього листа.

Зараз мені потрібен час, щоб продовжити лікування і сфокусуватися на тверезому житті і відновленні. Я ніколи не забуду вашу любов, і я дуже чекаю дня, коли зможу сказати, що я нарешті перейшла на інший бік. Я буду продовжувати боротися”,
– написала зірка.

Нагадаємо, що співачку в несвідомому стані виявив у неї вдома її асистент. Як пізніше з’ясувалося, життя Ловато врятував її охоронець, який швидко зорієнтувався в ситуації і став робити їй штучне дихання до приїзду медиків. Приїхавши ж на місце лікарі швидкої допомоги ввели їй налоксон – ліки, що застосовуються при передозуванні наркотиків.

З наркозалежністю зірка бореться вже багато років. Їй навіть вдалося протягом довгого часу вести тверезий спосіб життя, проте недавно у неї трапився рецидив, про що вона навіть заспівала в своїй новій пісні Sober.

Як розповіли інсайдери, після того, як співачку випишуть з госпіталю, вона відправиться в Рехаб, де пройде курс реабілітації.

Поділись


Новини партнерів