Ель Фаннінг зустрічається із зіркою серіалу “Розповідь служниці” Максом Мінгеллою

Службові романи серед акторів – справа звичайна: на знімальному майданчику народилися відносини Блейк Лайвлі і Раяна Рейнольдса, Анджеліни Джолі і Бреда Пітта, Ембер Херд і Джонні Деппа, Єви Мендес і Раяна Гослінга, Майлі Сайрус і Ліама Хемсворта і багатьох-багатьох інших. Нова пара в цьому списку – 20-річна Ель Фаннінг і 32-річний Макс Мінгелла, який прославився завдяки ролі в популярному серіалі “Розповідь служниці”. Днями їх сфотографували на вечірній прогулянці по району Мейфер в Лондоні: сумнівів у тому, що актори зустрічаються, не залишилося після їх поцілунку.

Ель і Макс зараз працюють в одному проекті – драмі Teen Spirit, і якщо актриса виконує одну з головних ролей, то сам Макс виступає в якості режисера і сценариста. Прем’єра фільму призначена на 17 січня 2019 року. Цілком можливо, що Ель і Макс зустрічаються на протязі декількох місяців, тому що вперше папараці помітили їх ще в грудні 2017-го – вони їхали в одному автомобілі на новорічну вечірку в готелі Chateau Marmont в Голлівуді.

Відзначимо, що Макс підкорив серця багатьох відомих дівчат. З 2006 по 2009 роки він зустрічався з діджеєм і моделлю Лі Лезарк, з 2010 по 2014-й він будував відносини з Кейт Мара. Також ходили чутки, що в 2007-му він зблизився з Блейк Лайвлі на зйомках фільму “Елвіс і Анабелла”.

Поділись


Новини партнерів